Kitaran semula sisa pejal di UTM : satu kajian kemungkinan - 275501 Zuraida Zulkifli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998