E-atlas Johor menggunakan pendekatan hipermedia - 253978 Suziana Samuntin; Sazali Abd. Manaf, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005