Info kios Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat : ruang dan peralatan - 602508 Halina Mohamed Dahlan (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997