Nutrient removal from leachate using horizontal subsurface constructed wetlands - 259233 Chew, Ai Ling (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006