Sistem pengurusan pertubuhan peladang kawasan Kerpan berasaskan web - 258644 Hafizah Abdullah @ Ali; Zuraini Ali Shah, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005