Perantaramukaan perkakasan dan perisian pada mesin berasaskan mikropemproses INTEL 8086 - 284671 Yuslina Yusof; Maselinawati Muhammad (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997