Kajian perbandingan penggunaan fungsi pengaktifan dalam rangkaian neural bagi pengecaman tandatangan - 258752 Najwa Salwana Sanusi; Mohamad Ashari Alias; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005