Sistem permohonan kursus (oleh pensyarah) Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat - 362822 Mohd. Faudzy Sulaiman (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998