Pengujian dan penentukuran peralatan pemancar-penerima sistem radio bergerak - 237003 Hamidi Mustafa (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998