Sistem perancangan kewangan islam : SPEKIS - 439783 Mohd. Johari Mohd. Mohyin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006