Training management system - 274489 Alisah Kassim; Harihodin Selamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006