Penerapan ciri-ciri rekabentuk tropika dalam rekabentuk rumah kontemporari - 275549 Ng, Wei Yun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006