Peningkatan kualiti di syarikat pembuatan - 276480 Abd. Rahim Azizudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005