Mekanisma pintu pagar automatik - 276609 Ahmad Firdaus Ahmad Tajalie (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005.