Penyelidikan terhadap penukaran analog ke digital kaedah anggaran turutan - 236890 Siti Zura A. Jalil @ Zainuddin (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998