Development of a submersible design - 279675 Hamizi Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005