Penjadual kabur untuk masalah penjadualan mesin - 179729 Mhd. Sayuti Jamaluddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005