Analisis sistem simpanan air dingin untuk bilik pejabat C25 - 283052 Mohamad Firdaus Sukri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005