Kajian perancangan tapak dan kemudahan sokongan terhadap kemudahan penginapan jenis chalet di kawasan pelancongan pantai : Pantai Pasir Bogak, Pulau Pangkor - 380117 Wong, Kam Sing (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998