Laporan seminar peniaga-peniaga getah Bumiputra peringkat nasional 1980 - Seminar Peniaga-Peniaga Getah Bumiputra (1980 : Kuala Lumpur); Lembaga Pemasaran dan Pelesen Getah Malaysia (Kuala Lumpur : Lembaga Pasaran dan Pelesen Getah Malaysia, 1981)
36