Ke arah penyediaan garis panduan lanskap taman permainan kanak-kanak taman perumahan - 381558 Azliazamin Mohtar (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar & Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998