Amalan kaedah pengajaran guru dan pembelajaran murid dalam mata pelajaran lukisan kejuruteraan : satu tinjauan di Sekolah Menengah Teknik Seri Manjung, Perak - 222339 Harith Abd. Rahman (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999