Kajian penggunaan pengesan kebakaran di rumah kediaman - 339203 Mohamad Naser Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998