Design and sizing of pneumatic kickback chamber - 288806 Adzha Haroon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005