Kajian rekabentuk mesin pengemek tin - 385176 Ahmad Tajudin Mustaffa (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologiserta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998