Tekanan kerja di kalangan guru-guru kemahiran hidup sekolah menengah Daerah Pekan dan Rompin - 385234 Ahmad Isa (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kenahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998