Pengetahuan pertolongan cemas di kalangan pelajar sekolah menengah teknik Kulim Kedah Darulaman - 386166 Basharuddin Ishak (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998