Kajian ke atas masalah pembangunan tanah wakaf di Negeri Johor - 292395 Enny Suhailis Suleiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006