Perlaksanaan pembasmian dan penempatan semula setinggan atas air di Sandakan : Kajian kes : Kg. Tinusa 2 Sandakan - 292091 Herman Mohd. Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006