X-Ray computer tomography simulator - 293752 Masyitah Mohd. Khalib (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006