Persepsi guru-guru terhadap perkhidmatan guru pakar di sekolah menengah : suatu tinjauan - 388663 Mahamad Rasid Siad (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998