Cabaran dalam perlaksanaan pengajaran mata pelajaran kemahiran hidup di sekolah-sekolah menengah daerah Pasir Puteh, Kelantan - 298060 Md. Noor Jusoh (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998