Pengaturcaran berkomputer bagi analisis tegasan dalam saput tipis - 298628 Nor fadilah Mohamad Nasir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Industri) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006