Pengukuran kepekatan uranium dan thorium di dalam sampel tanah mempunyi latar - belakang semulajadi yang tinggi dengan menggunakan spekrometer sinar Gama - 299315 Rohaida Ghazali; Husin Wagiran,lcsupervisor; Fakulti Sains (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006