Ciri-ciri nyahcas permukaan disebabkan titisan air pada penebat kaca - 209884 Mohd. Sabri Wahab; Mohd. Affendi Mohd. Piah; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005