Fotodegradasi larutan asid p-toluenasulfonik dengan mangkin titanium oksida, zink oksida dan satanum oksida - 320814 Mohd. Ridzuan Omar Sani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006