Pembelajaran berbantukan komputer (PBK) : enjin empat lejang - 393847 Zainuddin Abdul Manan (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998