Kajian permasalahan kaedah sewa beli dalam pembekalan perumahan awam kos rendah kajian kes : PAKR Kelapa Sawit Fasa 1 dan PAKR Kelapa Sawit Fasa II, Kulai - 298528 Rozita Adnan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006