Permasalahan yang mendorong kepada kelemahan pelajar bumiputra dalam ekonomi asas - 395471 Selamat Maasom (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998