Faktor-faktor yang mempengaruhi pembelian hartanah jenis pangsapuri servis : kajian kes : Pangsapuri Lake View Suites dan Pangsapuri Prima Regency, Johor Bahru - 305341 Ling, Chuan Ping (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006