Ponteng sekolah di kalangan pelajar-pelajar tingkatan empat di Sekolah Menengah Sultan Omar, Dungun, Terengganu : satu tinjauan - 223844 Abdul Gani Jaya (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999