Penjelmaan fourier dan penggunaannya dalam penuras ideal - 176872 Lee, Jessica Un Jiu (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006