Kajian semula terhadap gayalaku, kestabilan dan kawalan pesawat terbang SME MD3-160 (aerotiga) - 400500 Mohd. Rozaimie Abdullah (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998