Kesan bahan tambah kimia terhadap sifat konkrit abu kelapa sawit (POFA) - 308439 Wan Farina Hanim Wan Sulaiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006