Dokumen Kontrak : kerja - kerja pembersihan kawasan (PAKEJ A) di Kampus Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; Murni Plus Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
28