Kajian keberkesanan on-site detention dalam mengawal banjir kilat di Taman Wangsa Melawati - 312209 Rokiah Sahhari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006