Kajian guna tanah dan kesannya terhadap kualiti air di Sungai Skudai, Johor - 312515 Rosafizawati Suib (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006