Pembangunan sistem perancangan keperluan bahan (MRP) di Hasu Industries Sdn Bhd - 403607 Zanisah Muhammad (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997