Dokumen kontrak : membekal, menghantar, memasang, menguji dan mentauliah 50 KVA set janakuasa tunggu sedia (diesel) untuk sistem cctv, di Balai Keselamatan, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor antara Universiti Teknologi Malaysia dan Ah Bee Electrical Co. Sdn, Bhd. - Ah Bee Electrical Co. Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
13