Seminar "Memahami Islam Melalui Teknologi Maklumat Dan Komunikasi (ICT)", 28-29 April 1999, Institut Kefahaman Islam Malaysia : [kertaskerja] - Seminar "Memahami Islam Melalui Teknologi Maklumat Dan Komunikasi (ICT)" (1999 : Kuala Lumpur); Institut Kefahaman Islam Malaysia (Kuala Lumpur : Institut Kefahaman Islam Malaysia, 1999)
35